Запечені пікантні реберця «Для коханого»

0

Це найулюбленіша страва мого чоловіка, він готовий їсти її постійно (саме тому я так і назвала). Раніше я ніколи не запікала реберця, лише тушкувала та смажила. А коли спробувала цей варіант, то зрозуміла, що відтепер готуватиму їх саме так.

Інгредієнти:
1 кг свинячих ребер.
Для маринаду: 100 г гострого кетчупу, 1,5 ст. л. гострої гірчиці, 1-2 ст. л. меду,
півголовки часнику (вичавити через прес), 150 мл гарячої кип’яченої води, сіль, перець, хмелі-сунелі.

Приготування:
Для маринаду все змішати. Ребра зачистити від жиру (у мене ніжні, молоденькі, із в’єтнамської свинки). Скласти їх в каструлю і залити маринадом.

Залишити при кімнатній температурі 2-3 години (я іноді мариную цілу ніч). Потім викласти всю цю красу на деко, виливши зверху весь маринадом із каструлі.

Запікати при 200ºС 1,5-2 години (я запікала годину, бо мої реберця були надто тонесенькми). Можна накрити зверху фольгою і лише наприкінці зняти її, щоб страва зарум’янилася.


 

12 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів