Як реанімувати черствий хліб?

0

Хліб потрібно нарізати скибочками і викласти на сухе деко. Трішки збризнути водою. Змастити олією (краще оливковою), посипати сіллю (я використовувала крупну морську), сумішшю сухих трав (за бажанням, у мене – прованські) і насінням кунжуту чи льону. Можна і тим, і іншим.


Поставити в помірно нагріту духовку (160-170?) на 10-15 хвилин, в залежності від кількості шматочків.


Такий хліб краще робити невеликими порціями і безпосередньо перед вживанням, бо він дуже смачний, поки гарячий. Найкраще смакує чорний хлібчик типу «Бородинський» зі всілякими злаками, горішками, сухофруктами та горішками. Але білий теж виходить чудовий.


 

24 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів