В колонії на Хмельниччині змагалися в’язні-кухарі

0

В ході конкурсу оцінювали теоретичну підготовку учасників, а також їх практичні навички. Учасники конкурсу готували 14 страв. На розсуд журі конкурсанти приготували вінегрет, овочеву нарізку, салат овочевий, борщ, суп, стегенця курячи тушковані, курку печену з яблуками, котлети, яйця фаршировані, капусту тушковану, деруни, картоплю печену, кабачки смажені з часником, рибу смажену під приправою, оселедець маринований

«Під час виконання практичного завдання увага членів конкурсної комісії зверталась на дотримання технологічного процесу, особистої гігієни та акуратності учасників конкурсу. Окремо оцінювалися смакові якості страв та їх естетичне оформлення», – інформує прес-служба управління ДПтС України у Хмельницькій області.

.За рішенням конкурсної комісії переможцем став засуджений Іван Єрмолін.

29 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів