У Хмельницькому вирував міжнародний танцювальний фестиваль «Oriental dance 2015»

0

Понад 300 танцюристів змагалися в одному з клубів Хмельницького. Майстерність оцінювало професійне журі.

-У нашому фестивалі взяли участь 18 клубів з різних міст країни, – розповіла «ВСІМ організатор фестивалю «Oriental dance» Тетяна Дрозд. – Це і Чернівці, Житомир, Жмеринка, Київ, Одеса, Ужгорода та інших. Ну і звісно ж з Хмельницького. З кожним роком рівень майстерності учасників зростає, це не може не радувати. Не дивлячись на негаразди, які панують навколо, дівчата знаходять натхнення та сили аби приїжджати до нас та перемагати і престижному фестивалі «Oriental dance 2015».

-Не часто в нас проводяться такого рівня змагання, – розповіла Оксана(20). -Це не перша моя участь у змаганнях, конкурентів багато але я займалася  багато, тому все ок.

 

-Участь беру в змаганнях вдруге, – розповіла Ольга (25). Займаюся давно, дуже хвилююся, сподіваюся гарно виступати, і мій сольний виступ всім сподобається. Цікаво побачити виступи дівчат як конкуренток з інших міст, так і  колег зі свого клубу.  

 

-Я беру участь в різноманітних конкурсах 2-3 рази на рік, займаюся роки чотири, – каже Лілія (34). Нові враження, нові знайомства. Завжди на таких фестивалях можна  себе показати і на конкуренток подивитися. Танцями займається моя донька також, їй 15. Такі конкурси дають впевненість та гарний настрій. Фестивалем задоволена.

27 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів