У Хмельницькому гучно відкрили мотосезон 2015

0

 Хмельничани різного віку зібралися біля кінотеатру Шевченка на відкриття мотосезону. Всі охоче розглядали “залізних коней” та залюбки фотографувалися біля них.

-Приїхали до Хмельницького з багатьох міст, – розповів президент  мотоклубу «Wild Tribe» Сергій. – Є байкери з Києва, Житомира, Вінниця побила всі рекорди – близько 20 мотоциклів. Також приїхали байкери практично зі всієї нашої області . Сьогоднішнє відкриття мотосезону означає, що всі проснулися після зимової сплячки. Ми виїхали на дороги, ми катаємося, отримуємо від цього шалене задоволення. Дорога – це наше життя. Я позитивно шокований, маса емоцій, ми дуже раді, що  вдалося зібрати в нашому місті стільки байкерів одразу.

-Я в цьому русі вже третій рік і мені це дуже подобається, – розповіла Олександра. – Спочатку це для мене байкерство було як  звичайне захоплення, а зараз сенс життя. Це море адреналіну в першу чергу. Батьки спочатку були шоковані, але ми стараємося не лише за себе думати, а й за рідних, адже мотоцикл це екстремальний вид транспорту. Дівчат в нас в компанії п’ять й ми вільні байкери, їздимо по всій нашій країні практично кожні вихідні. Чоловіки вже не сприймають жінок за кермом як щось незвичне, бо їх вже дуже багато.

 -Сьогодні дуже багато людей зібралося, це круто – каже Сергій «Ніндзя». -Багато зустрів друзів, з котрими щотижня бачимося, а також тих, яких зустрічаємо на мотозлітах у різних куточках країни. Сьогодні все класно: погода, настрій і морозиво смачне.  

-Відкриття мотосезону відбувається щороку, але цей по масштабам найбільший, – розповіли Олександр та Анастасія. – Тут весело: багато байкерів, кава, морозиво надувні кульки, гарний настрій, тому всі відпочивають. Також у рамках відкриття мотосезону проводиться акція «Увага мотоцикліст», яка присвячується тому, аби водіям нагадати, що ми знову на дорогах.

ОНОВЛЮЄТЬСЯ

-Ми хотіли зробити свято не лише для себе, а й для всіх хмельничан, – розповів Юрій Лабисло. – Такого у місті ще не було. Програма дуже насичена: виставка мототехніки та тест-драйв, шоу велотріал та конкурси. А у ввечері на всіх очікує драйвова вечірка.

За підрахунками організаторів на відкриття мотосезону до Хмельницького завітало близько 300 байкерів.

-Нам вдалося сьогодні втілити задумане, – розповіла організатор заходу Юлія Пилипчук. – Хмельничани змогли побачити справжніх байкерів, дізнатися про їхні захоплення та відчути себе частинкою байкерського життя. Бажаємо вдалого сезону!

26 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів