Ніжні сирники з духовки (без борошна та олії)

0

Ці смаколики трохи відрізняються від класичних сирників, які ми звикли готувати на сковорідці. По-перше, вони виходять дуже ніжними, пишними й просто тануть у роті. А по-друге, вони набагато корисніші, оскільки готуються без обсмажування на олії та без борошна. А ще їх дуже зручно готувати – виклали у форму всю партію й поставили в духовку. І не потрібно чатувати біля сковорідки, ніякого вам диму, шкварчання та розбризкування жиру.

Інгредієнти:
200 г нежирного сиру, ванілін, 3 ст. л. цукру, 5 ст. л. сметани, 2 яйця, 3 ст. л. манки, 2 ст. л. м’якого вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, родзинки.

Приготування:
Сир перетерти двічі або збити в блендері. Змішати з цукром, ваніліном і яйцями. Потім додати вершкове масло, манку, сметану й родзинки. Ретельно перемішати до однорідності.

Форми для кексів збризкати водою, присипати манкою (я встелила спеціальними паперовими формочками для кексів).

Викладати сирну масу ложкою.

Поставити в розігріту до 180-200ºС духовку на 20-30 хвилин до зарум’янювання.

Сирники охолодити, обережно дістати з формочок, полити сметаною, йогуртом або розтопленим шоколадом.


 

27 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів