Назад у минуле. Що відбувалося у Хмельницькому 3 липня 2014

0

Сльози радості, щирі посмішки та міцні обійми – так зустрічали Хмельницьких прикордонників. З чергової ротації до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького повернулися курсанти. Два місяці вони виконували завдання по охороні адміністративного кордону з Автономною Республікою Крим.

За порваний піджак губернатора та газ у Хмельницькій ОДА відповідатимуть міліціонери. У скандалі в Хмельницькій ОДА розбирається прокуратура.  

 «Стрілка» у Хмельницькій ОДА: ударівці проти свободівців. На прийом до Симчишина прийшло близько двох сотень людей. Посадовець у цей час обговорював питання допомоги армії.

Хмельницька Рада Майдану просила Порошенка замінити голову ОДА. Біля входу в ОДА знову збиралися люди. На їхню думку, Леонід Прус не здатний приймати самостійні рішення й як людина не відповідає займаній посаді.  

У частині будинків Хмельницького вимикали воду.

У Хмельницькому рибалку надурили через Інтернет на декілька тисяч гривень. 35-річний хмельничанин продавав рибальські снасті на сайті оголошень. Та замість покупця до нього звернувся шахрай – і виманив усі гроші з кредитки.

Від радянського Проскурова до патріотичного Хмельницького. У рубриці Ретро розповідалося, як Хмельницький позбувається символів старого комуністичного режиму. На заміну вшанування більшовицьких діячів прийшла ера увіковічення патріотів України.

3 Липня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів