Какао відновлює сили та попереджає розвиток тромбів

0

За словами дієтолога Альони Брянцевої, в цьому порошку, до того ж, містяться антиоксиданти, які посідають не останнє місце у продовженні тривалості життя.

«Якщо казати про масло-какао, то у ньому дуже багато мононенасичених жирів (омега-3, омега-6 та омега-9), а вони, в свою чергу, відповідають за підтримку оптимального рівня холестерину, — каже Альона Леонідівна. — Какао рекомендується пити після якихось тривалих виснажливих інфекційних захворювань, важких травм та операцій. Тобто цей напій, приготований на молоці, призначають тоді, коли людині потрібно досить швидко відновити сили й пройти реабілітацію. Щоб знизити калорійність, можна готувати його на молоці й воді у рівних пропорціях.

тут. 

19 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів