Хмельницький футболіст хоче зіграти за збірну на ЄВРО-2016

0

Валерій Федорчук з Нетішина став гравцем столичного гранда на правах вільного агента. Керівництво «Динамо» погодилось на співпрацю з опорним півзахисником незважаючи на його серйозну травму. Сам гравець сподівається, що вже в березні зможе повернутися на поле.

«На теперішній момент для мене головне завдання – повністю відновитися, щоби в подальшому не було жодних проблем зі здоров’ям і щоби належно підготуватися і принести максимальну користь «Динамо», – цитує слова Валерія Федорчука газета «Спортивка». – Найгірше вже позаду, і зараз я не лише працюю за індивідуальною програмою, а й уже тренуюся з командою. Щоправда, не з першою, яка проходить збори в Іспанії, а з другою на клубній базі в Конча-Заспі. Можна сказати, що в мене повний робочий день з подвійним навантаженням. Адже я беру участь у тренуваннях команди, але виконую не усі вправи. Ті завдання, в яких є або може виникнути жорсткий контакт, я пропускаю – в той час, коли хлопці їх виконують, мотаю кола. А весь вільний час у мене реабілітація: фізіотерапевтичні процедури, басейн, тренажерний зал, фітнес, кроси тощо.

У разі успішного відновлення після ушкодження Валерій Федорчук сподівається, що зможе претендувати на повернення до національної збірної України. Надіється, що вдасться це зробити до фінальної частини чемпіонату Європи, який влітку пройде у Франції.

«Життя покаже. Я аналізував календар і думаю, що, розпочавши працювати в загальній групі зі середини березня, можу ще зіграти в чемпіонаті у 5-6-ти іграх, – розповідає Валерій. – І якщо добре себе покажу, то цілком реально, що отримаю виклик до збірної для підготовки до Євро. Але зараз про це ще рано казати».

20 Лютого, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів