Гомілки із сюрпризом

0

Гомілки із сюрпризом виходять дуже соковитими. Це не класичні фаршировані курячі ніжки, адже м’ясо відділяти від шкірки й робити з нього фарш не потрібно. Тут вистачить лише вийняти кістку. Завдяки сиру й овочам, з яких складається фарш, курятина стає ароматнішою та смачнішою. До речі, начинка може бути різною. Тому обирайте інгредієнти за смаком, міксуйте і радуйте близьких своїми кулінарними шедеврами!

Інгредієнти:
1 кг курячих гомілок, 200 г твердого сиру, цибулина, половина кореня селери, морквина, олія для смаження, сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед.

Приготування:
Гомілки промити й обережно видалити кісточку, залишаючи шматочок суглоба.


Замаринувати наші курячі заготовочки в сметанному маринаді: сметана, часник, сіль, перець, куркума, мед (можна додати ще й гірчицю для пікантності).


Приготувати начинку: моркву та селеру – натерти на тертці, цибулю – нарізати кубиками.

Сир натерти на тертці. Овочі обсмажити й змішати з сиром.


Гомілки вийняти з маринаду, зняти рукою його надлишки й нафарширувати овочево-сирним фаршем.

Кожну ніжку скласти на змащене олією деко й полити залишками маринаду.

Випікати в попередньо нагрітій духовці до рум’яної скоринки.
 

27 Березня, 2016 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів