Звертаюсь до тебе, мій мужній Солдате

0

Під такою назвою 25 березня в підлітковому клубі «Вікторія» пройшла зустріч-спогад із ветеранами Великої Вітчизняної війни, присвячена 71-річниці визволення Хмельницького від німецько-фашистських загарбників. Працівники міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, які організували захід, намагались довести присутнім дітям та підліткам, що попри те, що давно відгриміла війна і суворий час Великої Вітчизняної війни став історією, але слава тих днів не померла і ніколи не зітреться в нашій пам’яті велич подвигу нашого народу. У довічному боргу наше покоління перед тими ветеранами війни, кому довелось пройти через пекло боїв і дожити до світлого Дня Перемоги.

З кожним роком все менше і менше ветеранів залишається у життєвому строю. Даються в знаки сирі окопи, голод, холод, хвороби і рани. Про Велику Вітчизняну війну розповіли у своїх спогадах голова ради ветеранів мікрорайону Дубове полковник у відставці Жучков Микола Михайлович, полковники у відставці Цябін Порфирій Федорович та Захаров Микола Олександрович. Присутні діти і підлітки з великим задоволенням слухали спогади про страшні воєнні роки, співали разом із ветеранами пісні воєнних років, читали поезії про війну.

Особливо сподобались присутнім ветеранам номери художньої самодіяльності, які підготували для них гуртківці підліткового клубу «Вікторія».

Зустріч – спогад «Звертаюсь до тебе, мій мужній Солдате!» пройшла в теплій атмосфері та підсилила в серцях присутніх дітей любов до України і ненависть до будь-якого агресора.

26 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів