Злодій, якого затримав наряд ДСО, виявився громадянином Молдови

0

Вночі двоє невідомих, один з яких виявився громадянином Молдови, проникли у магазин одягу. Зловмисники встигли прихопити з собою лише гроші. Спрацювала сигналізація Державної служби охорони. Наряд, який прибув за лічені хвилини, затримав крадіїв „на гарячому”.

Збагатитися за чужий рахунок вирішили двоє чоловіків у перші післяноворічні дні. Чоловіки не знайшли нічого кращого, як серед ночі проникнути у магазин одягу, що знаходиться в мікрорайоні Виставка. „Озброївшись” гострим предметом, невідомі вирізали нижню частину пластикових вхідних дверей і таким чином пробрались в середину.

Зловмисники, понишпоривши в шухлядах, знайшли гроші у сумі близько 1300 гривень. Окрім того, „любителі дармівщини” намірилися поцупити термокостюми, проте, зрозумівши, що приміщення обладнане сигналізацією, намагалися чимдуж покинути магазин. Але зникнути з місця події завадили працівники наряду групи затримання ДСО. Міліціонери охорони затримали злодіїв, коли ті намагалися сісти в автомобіль таксі, що очікував їх біля місця події.

На місце злочину було викликано слідчо-оперативну групу та власника магазину.

– Я дуже вдячний Державній служби охорони за те, що правоохоронці швидко приїхали на виклик та затримали злодіїв. За більш ніж п’ять років співпраці з ДСО, я задоволений їхнім професійним підходом до справи, – сказав власник магазину Василь Налєпа.

Правопорушників було доставлено у відділок міліції. Під час проведення досудового слідства встановлено, що один із злодіїв являється громадянином Молдови. Ще в серпні 2012 року в приватних справах він перетнув кордон і до цих пір знаходиться на Україні з порушенням правил перебування на території України. Про затримання даного 32-річного громадянина було повідомлено консульство Молдови в Україні. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 „Крадіжка” Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Іншого ж затриманого, 22-річного хмельничанина, наразі також перевіряють. Триває слідство.

Альона Шибунько,

УДСО при УМВС України

в Хмельницькій області

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів