Землю «еменесникам» замість АТОшників мали дати, щоб… перевірити, як голосують депутати

0

«У Хмельницькому ще жоден учасник антитерористичної операції не отримав земельної ділянки, гарантованої законодавством», – кілька днів тому заявили активісти благодійного фонду «Волонтери Поділля».
Як повідомив депутат Хмельницької міської ради Володимир Гончарук, 8 квітня, на розгляд сесії Хмельницької міської ради мало бути винесено питання про виділення земельних ділянок «вищим чинам» Державної служби надзвичайних ситуацій. Однак, питання в порядку денному не було. За словами депутата, питання про виділення землі виносив на розгляд постійних комісій, його колега Леонід Шацило. Однак до сесії воно не дійшло.

«Кожен депутат має право внести до порядку денного будь-яке питання, а я, як виконуючий обов’язки міського голови, маю право зняти будь-яке питання. Витілення земельних ділянок ДСНС-никам» – питання законне, хоча «не моральне». Моє бажання було: побачити, хто і як голосує! Винести це питання на поіменне голосування і подивитися як кожен депутат буде голосувати. Яка в них державницька позиція», – пояснив Костянтин Чернилевський.
Разом з тим, Чернилевський звинуватив свободівців та учасників АТО в тому, що вони вже розпочали «політичні ігрища».
«Чомусь в березні, коли захопили приміщення Аптеки №1, ті депутати, які зараз вас підбурюють, не пішли, не вигнали тих людей, не показали свою позицію! А зараз, коли Президент, оголосив про те, що вибори відбудуться, почали піаритися. Це капосно: підняти людей, зробити бучу, тільки заради того, щоб просто бути депутатом», – обурився Костянтин Чернилевський.
Він також зазначив, що на разі 12 сім’ям загиблих уже розробляються документи для виділення земельних ділянок, а зволікання — через те, що “Хмельницький — це не село: де тикнув пальцем, там і виділив землю”. За словами Чернилевського, спочатку міські обранці визначили масив, на якому виділятимуть землю для учасників АТО, а вже потім візьмуться за оформлення документів на ту таки землю.
 

9 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів