За штурвал “Поділля-центр” борються чотири журналісти

0

У Державному комітеті телебачення і радіомовлення 22 грудня відбулось перше відкрите засідання комісії з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) «Поділля-центр».

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Рішенням Комісії до участі у конкурсному відборі допущені Юлія Ростоцька, Андрій Мацейко, Тетяна Колісніченко та Лариса Світловська.

«Учасникам конкурсного відбору надані інформаційні матеріали щодо фактичного фінансово-економічного стану Хмельницької ОДТРК “Поділля-центр” з метою складання ними конкурсних пропозицій (програм діяльності телерадіоорганізації) на середньострокову перспективу», – йдеться в повідомленні Держкомтелерадіо.

Конкурсні пропозиції учасників відбору будуть розглядатися на наступному засіданні, яке відбудеться у закритому форматі 22 січня о 10.00 за адресою: Київ, вул. Хрещатик, 26, прес-центр.

Нагадаємо, 21 листопада Держкомтелерадіо України оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду генерального директора Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії «Поділля-центр».

До кандидата на посаду висувалися такі вимоги: громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), досвід успішної роботи.

http://ngp-ua.info/

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів