За преміювання дочки та матері екс-гендиректор «Поділля-центр» сплатить штраф

0

Екс-гендиректор Держтелерадіокомпанії “Поділля-центр” нарешті з’явилася в суд. Її звинуватили  у скоєнні адміністративного правопорушення за статтею 172 (7) “Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів”. Будучи керівником, вона не повідомляла Держкомітет з питань телебачення та радіомовлення про те, що під її керівництвом працює мати Галина Новікова та дочка Катерина Павлюк.

-Будучи гендиректором, Олена Павлюк організовувала роботу працівників телерадіокомпанії та несла відповідальність за документацію, – сказала суддя Хмельницького міськрайонного суду Світлана Дручкова.

На засіданні також озвучили суми надбавок до зарплати та премії, які отримували мати та донька Павлюк, будучи на посадах режисера, ведучої та замвідділу відеофонотекою. За 1,5 роки орієнтована сума премії Катерини Павлюк складає 17 тисяч гривень.

Олена Павлюк пояснила, чому  декілька разів не з’являлася на засідання суду. Жінка заявила, що хворіла та боялася попасти під “гарячу руку” активістів, які, за її словами, їй погрожували.

-Я хворіла, а три місяці тому перенесла важку операцію, – каже Олена Павлюк. – Також я боялася за своє життя через тиск як політичний, так і фізичний.

Згідно  з рішенням суду, Олена Павлюк  має сплатити  штраф у розмірі 1700 гривень. Її адвокат  оскаржуватиме рішення, на що у нього є 10 днів згідно чинного законодавства. Сам ж Олена Павлюк не вважає себе винною.

17 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів