З квітами і шампанським у Хмельницькому зустрічали даішників, які повернулися зі Сходу

0

Завдання, які чоловіки там виконують, залишаються незмінними. Це забезпечення та охорона громадського порядку на блокпостах, контроль та безпека на дорогах. Цього разу ДАІвці несли службу в районі Рубіжного на Луганщині  та на блокпостах Бахмутівської траси.  

Зустріти чоловіків зібрались близькі та найрідніші люди. Жінки з квітами у руках та надувними кульками з нетерпінням поглядають на дорогу, звідки мають з’явитися екіпажі. Чекають довго. На заваді не стає і мінлива погода, яка випробовує, то снігом, то дощем. 

З несамовитим звуком сирен до місця призначення під’їжджають службові автівки з інспекторами. Міліціонерів зустрічають радісними вигуками: «Дякуємо!», «Слава Україні!» та «Найкращим державтоінспекторам тричі слава». Рідні обіймають та вручають квіти, а далі починають співати гімн. До співу долучаються і самі чоловіки, разом із командуванням. 

Вирішив привітати особовий склад начальник УМВС у Хмельницькій області Микола Семенишин.

– Для нас це надзвичайно радісний день. Повернулися наші побратими, герої, які захищали нашу Україну, її цілісність та суверенітет. Мені приємно, що йдуть відгуки з фронту, що наша хмельницька міліція є прикладом на сьогодні, яка не допускає мародерства. А також,  надійно захищає громадян на Сході та учасників дорожнього руху, виконує всі поставлені задачі, – каже Микола Семенишин.

Окрім цього, головний міліціонер Хмельниччини, звернувся і до усіх, хто прийшов зустріти чоловіків.

– Я хочу звернутись до рідних, близьких, батьків і дружин, які теплотою своїх сердець підтримували наших побратимів навіть телефонними дзвінками. Дай Бог, щоб на Україну прийшов мир, щоб зведені загони поверталися в повному складі. 

Сім’ї та друзі чоловіків відкривають шампанське, наливають у пластикові стаканчики та щедро пригощають інших.

Начальник відділення ДАІ у Кам’янці-Подільському Ігор Беспалий ділиться враженнями та додає, що страху їхати туди не було.

– Я впевнився в цьому, що нема чого чекати, треба їхати, щоб захищати нашу країну. Звісно, робота відрізняється від тієї, яку ми виконували тут у мирний час. Там є свої нюанси в службовій діяльності. Усі завдання, які нам були поставлені, виконували чітко, без усілякого пафосу, – розповідає Ігор Беспалий.

Інспектор з нетерпінням вже чекає моменту, коли прийде додому, де на нього чекає кохана дружина, дітки, батьки та родичі,  тепло та підтримку яких він відчував впродовж своєї нелегкої служби.

2 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів