Який фільм подивитися хмельничанам у вечір п’ятниці

0

Про фільми:

«Шукач води» – дебютна повнометражна режисерська робота Рассела Кроу. Події драми відбуваються в 1919 році, після епічного протистояння при Галліполі. Кроу виконує роль фермера, який у пошуках синів вирушає до Туреччини. У країні ворог виглядає як друг, а військова бюрократія процвітає, але герой Рассела Кроу знаходить сили не здаватися.

Перспективному програмісту Калебу випадає унікальний шанс. Він стає учасником серйозного експерименту, в якому бере участь роботизована жінка. Що з цього вийде дивіться у фільмі «Ex Machina – 2D».

Багато років, поки легендарний Чорний дракон спав, земля Алтер зберігала крихкий мир між расами людей, ельфів і невідомих нашому світу тварин. Коли ж він прокинувся, охоплені жахом жителі були змушені тікати крізь острів в спробі знайти порятунок… Наш герой Ламберт в компанії своїх пухнастих компаньйонів вирушає в дорогу повну веселих розваг і пригод, зустрічаючи справжніх друзів у фільмі «Гніздо дракона».

В основу сюжету фільму «Незламна» покладений життєвий шлях жінки-снайпера, майора Людмили Павличенко, а саме події 1937–1957 років. Це психологічний бойовик про трагічну долю жінки на війні.

Ще більше адреналіну в продовженні всім відомої саги про стрітрейсерів «Форсаж 7», де Пол Уокер зіграв свою останню роль. Перемога над Оуеном Шоу дає команді Домініка Торетто можливість повернутися додому і далі вести те життя, до якого вони звикли. Але несподівано друзі піддаються новій небезпеці.

Розумна інопланетна цивілізація Був не злі, але коли під час кочування натикаються на нашу Землю, вирішують її захопити. А щоб вона була придатною для життя, загарбники планують піддати планету трансформації. Що з цього вийшло дивіться у «Нарешті вдома».

Фільм «Останні рицарі» перенесене нас у часи Середньовіччя, коли навіть найдрібніший феодал відчував себе у власних угіддях монархом. Він прагнув максимально розширити свої землі, тому міжусобні війни не вщухали ні на день. Лише король Барток, будучи хоробрим воїном і благородним аристократом, розумів, що могутність держави укладено в його єдності. Він зібрав армію відданих йому лицарів і почав боротьбу за об’єднання феодальних вотчин в сильне королівство.

У центрі сюжету фільму жахів «Ефект Лазаря» – команда молодих учених. Вони довгий час шукають можливість повертати до життя померлих. Спеціально розроблена для цього сироватка вводиться в мертве тіло. Досліди нарешті стали успішними – експериментатори змогли повернути до життя собаку. Під час чергових випробувань сироватки Зої отримує сильний удар струмом і вмирає. Перебуваючи під враженням від того, що сталося, її колега   вирішує застосувати новий препарат до Зої. Вона стала першою людиною, що повернулася до життя у такий спосіб. Але те, що трапилося змінило її.

“Жінки проти чоловіків”. Три головних героя і три основних героїні. Всі вони хороші друзі, чия любов зародилася ще в шкільний час. І ось пари зіграли спільні весілля, розраховуючи жити довго і щасливо. Але для початку їм належало здійснити спільну весільну подорож на Кубу. Поїздка обіцяла бути романтичною, хоча в підсумку все переросло у війну жінок і чоловіків. Молоде подружжя швидко посварилося і вирішило не йти на компроміси, а показати свої непрості характери.

Час сеансів можна переглянути тут. Вартість квитків від 20 до 60 гривень.

Бажаємо ВСІМ гарного настрою!

17 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів