Військовий збір діятиме до завершення реформи Збройних Сил

0

Дію військового збору відповідно до закону “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи” продовжено до завершення реформування Збройних Сил України.

Ще одним суттєвим моментом є те, що базу оподаткування військовим збором розширено на всі доходи, що оподатковуються податком на доходи фізичних осіб.

Нагадаємо, 31 липня 2014 року Верховна Рада ухвалила зміни до Податкового кодексу, якими запровадила 1,5-відсотковий військовий збір. Ним обкладали зарплату та інші платежі, які входять до фонду оплати праці, а також виграші в лотерею.

З часу запровадження «воєнного податку», тобто з серпня минулого року для забезпечення боєздатності України подоляни спрямували 53 мільйони військового збору

У січні 2015 року на потреби українського війська спрямовано майже 4 мільйона гривень, що становить 30 відсотків місячного завдання.

«Маємо обґрунтовані сподівання, що сплата військового збору цьогоріч також буде забезпечуватися у повному обсязі. Адже саме життя переконує нас у тому, що платники податків Хмельниччини чітко усвідомлюють свою високу громадянську відповідальність за справу у наближення миру в Україні. І кожна гривня, яка йде на підтримку українського війська, наближає нас до мирного життя і сталого розвитку економіки», – зазначив керівник регіонального представництва Державної фіскальної служби Мар‘ян Зеленецький.

19 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів