Військовий з Хмельниччини просить батьків визволити його з полону (ВІДЕО)

0

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0

«21 січня 2015 року. Я Михайлюк Олександр Володимирович 82 року народження. Проживаю Хмельницька область Деражнянський район село Нижнє. Мама, пап,  якщо ви мене побачити прошу вас мене чим бистріше витягнути звідси. Я знаходжуся в плєні»……і відео переривається.

Друзі, якщо ви впізнали у цьому чоловікові на відео Олександра Михайлюка   та володієте додатковою інформацією напишіть будь ласка на vsimgazeta@gmail.com

До теми: Військовий із Хмельниччини потрапив у полон

ОНОВЛЕНО:

-Сьогодні наші волонтери з БФ “Волонтери Поділля” зв’язувались з Центром Рубана – центр звільнення полонених, вони повідомили, що домовились з терористами, що ті не будуть знущатись над нашими військовими, – повідомила “ВСІМ” волонтер Аня Греснюк. – Олександр потрапив у полон вчора, сьогодні зранку через соцмережу ми знайшли родичів та телефон мами Олександра. Їй вже розповіли, що потрібно робити далі, подати заяву в СБУ та інші документи в прокуратуру, що вона уже зробила. А у вечері вже нам повідомили, що будуть домовлятись звільняти в другу чергу, його та інших, що разом з ним потрапили в полон. Це поки все, що нам відомо. Головне, що він живий.

23 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів