Відомі люди – це звичайні люди зі своїми емоціями і проблемами

0

Ді-джей, КаВееНщик, ідея і телекамера. Ця четвірка об’єднавшись зробила телевізійний продукт під назвою “TKACHEV & BUYAN” і тепер хмельничани, які щось пропустили із культурного життя міста, зможуть побачити усе в ефірі. Ба, навіть більше! Якщо глядачі, до прикладу вистави, чи концерту, бачать артистів на сцені, максимум, перекинуться кількома словами з ним, під час афтограф-сесії, то ведучі йдуть за куліси і розпитують про все, що хочуть.
«Ми показуємо зірок з іншого боку, ніж їх зазвичай бачать глядачі. Показуємо, що вони такі ж люди, як і ми. У них є своє життя, свої емоції, проблеми. Хоча провокативних питань, зізнаємося, не задаємо. Я ось думав, що Сумська – зірка, до якої не підійти, а насправді це дуже мила і чарівна жінка», – каже Сергій Слободянюк.
Так хлопцям Андрію Ткачову та Сергію Слободянюку вже вдалося поспілкуватися з Ольгою Сумською, Юрієм Горбуновим, Олексієм Большим та іншими відомими людьми. Та хлопці не обмежуються Хмельницьким і не чекають поки артисти приїдуть до Хмельницького. Вони їдуть до них, у столицю, в інші міста.
«Зараз ми плануємо їхати до Києва, будемо знімати програми з Дядью Жорою, Олександром Педаном, Наталією Валевською. Уже маємо домовленість з гуртом «Антитіла» про зйомки їхнього концерту у Тернополі», – ділиться планами Андрій Ткачов.

Особисте “відкриття” телеведучих: “А Сумська – теж людина!”

Програми виходять щосуботи о 12:00 та 18:30 та щонеділі о 11:30 та 20:00 на телеканалі TV7+. Також програма транслюється щонеділі на телеканалі «Ексклюзив» о 19:40.

Олексій Большой, кажуть хлопці, дуже веселий і драйвовий!
 

17 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів