Відкритий кубок зі спортивного туризму: переможцями у всіх дистанціях стали хмельничани

0

У тренувальному залі ГО «Енергія змін» пройшов Відкритий Кубок зі спортивного (пішохідного) туризму в закритих приміщеннях серед студентів вищих навчальних закладів та молоді Хмельницької області.

Участь у змаганнях взяло понад 30 спортсменів із Хмельницької, Тернопільської, Рівненської областей. В перший день учасники долали дистанцію третього класу «Особиста смуга перешкод». На дистанції цього класу можна виконати нормативи І спортивного розряду. Техніка та швидкість подолання етапів – спуски та підйоми по вертикальних перилах, крутопохилі переправи вниз та вгору, навісна переправа, траверс скельної ділянки (боулдеринг) – визначили переможців та призерів серед юнаків та дівчат.

1424256531

Перші місця посіли Дарина Черешня та Андрій Батажук (обоє представляли Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді (далі ОЦТКУМ).

Другого дня свою «Смугу перешкод» (дистанцію четвертого класу) долали зв’язки (зв’язка складається з двох спортсменів — прим. авт.). Зв’язки мали продемонструвати техніку і тактику підготовки зі спортивного туризму, а також чітку взаємодію у подоланні етапів: підйом, спуск і траверс скельних ділянок, навісні переправи, крутопохилі переправи, подолання перешкоди з використанням підвішеної мотузки «маятником».

1424256547

Переможці визначалися окремо серед чоловічих (перше місце — Денис Воронін та Сергій Кушнір із Кам’янця-Подільського) та мішаних зв’язок (перемогли Андрій Батажук та Світлана Марчук (ОЦТКУМ).

1424256494

Організаторами змагань виступили Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Хмельницька обласна федерація спортивного туризму України за сприяння громадської організації «Енергія змін».

Гості, хоча поступилися хмельницьким спортсменам, залишилися задоволеними змаганнями. Їм сподобалися технічно складні та цікаві дистанції та гарно обладнані скельні етапи.

18 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів