Великі плани нового керівника хмельницької міліції: звільняти корупціонерів та оприлюднювати всі злочини

0

Валерій Онісьєв уже займається детальним вивченням своїх нових обов’язків. Він вже має чітко окреслені плани для роботи рядових міліціонерів, жаліється на нестачу паливно-мастильних матеріалів та хоче оприлюднювати усі скоєні злочини на території міста.   
– Не хочеться називати непотрібні цифри, зразу перейду до найбільш нагальних потреб. На сьогодні моя задача – це, як і завжди мало бути, охорона громадського порядку, повернення міліції до служінню народу, а не для того, щоб міліцію обслуговували люди, – каже міліціонер. – Зараз є такі негативні явища, коли немає миттєвої реакції на повідомлення громадян та злочини. Я хочу запровадити таку політику, щоб ми повністю показували реальну ситуацію в місті, тобто, вести повну реєстрацію абсолютно усіх кримінальних правопорушень, щоб ви бачили цю статистику.
Саме для реалізації нових планів та ідей міліціонер прагне знайти підтримки у хмельничан та місцевих депутатів. Найперше, як пояснив Валерій Онісьєв, аби сприяти швидшому розкриттю злочинів, необхідне належне забезпечення пристроями відеонагляду. 
– У Хмельницькому часто трапляються пограбування, розбійні напади, незаконні заволодіння автотранспортом. Ми поки що не можемо охопити цей процес повністю. Тому, щоб покращити ситуацію, потрібен відонагляд, а також забезпечення паливно-мастильними матеріалами в повному обсязі. Хочеться, щоб заступники допомогли мені очистити міліцію від людей, які розглядають роботу в міліції як спосіб для збагачення. 

 

 

2 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів