Вбивці також носять спідниці або Якою буває злість жінки

0

У сімейних конфліктах  поведінка жінок часто набирає провокуючого характеру або вони стають «рівноправними» учасниками конфлікту з непередбачуваними наслідками щодо того, хто ж буде в ньому злочинцем, а хто жертвою. 

Злість жінки страшна

Минулого року у Хмельницькому було скоєно 5 вбивств, в одному випадку криваву розправу скоїла жінка.  Хмельничани пам’ятають страшну історію, яка стався в квітні минулого року. Тоді  в будинку №49 на Львівському шосе знайшли труп 27-річного чоловіка. Експертиза виявила на тілі ознаки насильницької смерті.  Вбивцею виявилася його мати. Після скоєного, жінка вистрибнула у вікно 9-го поверху. Роком раніше вбивство скоїла 70-річна пенсіонерка. У своїй квартирі по вулиці Рибалка вона усім, що попадало під руку, била сина-інваліда, аж поки той не помер.  Обидва вбивства стали наслідком банального непорозуміння між членами сім’ї. Але свою роль зіграв також алкоголь, який перед злочином вжили обидві матері.  

Ще частіше жінки нападають на своїх коханців або законних чоловіків.  На злочин йдуть   через  побутові проблеми, гроші або зраду.  Так, у Дунаєвецькому районі дві подруги напали на колишнього чоловіка однієї із них через несплату аліментів. Побитого у вкрай важкому стані доправили до районної лікарні. Близько третьої години того ж дня чоловік помер. Обох засудили до семи років позбавлення волі. 

Кухонна класика жанру  

Не завжди сімейна сварка закінчується вбивством. Частіше подружжя вирішує конфлікт  полюбовно. Однак,  трапляються випадки, коли жінка може добряче відгамселити свого обранця, в результаті чого він опиняється в лікарні.  Так, навіть вагітна жінка може «положити» чоловіка. Таке сталося у Славуті. 

Найнебезпечнішими є сварки на кухні, де знаряддям побутового вбивства чи травмування є звичайний ніж. Саме цим предметом скористалася 31-річна хмельничанка під час сварки зі своїм співмешканцем.  Ножове поранення спричинило смерть. У скоєному раніше судима жінка зізналася міліціонерам.  

Свого молодого коханця зарізала і 44-річна кам’янчанка. Ніж став останнім «аргументом» у словесному конфлікті між парочкою. 

Шокуючою  стала новина про те, що пенсіонерка із Дунаївців до смерті побила чоловіка … сковорідкою.  Після вбивства, злякавшись скоєного, літня жінка сховалася в шафі, де просиділа 18 годин. Судово-медичні експерти підрахували, що по тілу 79-річного чоловіка було нанесено не менше 50 ударів.  

13 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів