Вбивці бізнесмена із Черкащини продали його товар на Хмельниччині

0

Правоохоронці отримали  повідомлення – викрадений автомобіль помітили в місті Києві. За вказаною адресою негайно вирушила розшукова група. Затримати зловмисників не вдалося – нападники зникнути перед самим приїздом правоохоронців. Незабаром правоохоронці вже рухалася в напрямку Житомирській області, де «засвітився» викрадений автомобіль. Перевіряючи різні версії маршруту втікачів, оперативники з’ясували, що в Хмельницької області, в яку ймовірно могли їхати чоловіки, проживає один з товаришів родини потерпілого.

«Відпрацьовуючи цю версію, міліціонери отримали інформацію, що дійсно схожий на викрадений автомобіль в’їжджав на територію Хмельницької області, крім того вдалося з’ясувати, що підозрюваний днями продав велику партію одягу, який співпадав з описом викраденого у потерпілого», – йдеться у повідомленні Черкаського обласного управління міліції.

Оперативники вирушили за місцем проживання підозрюваних, де їх і було затримано. Наразі їх заарештовано. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство), частиною 4 статті 187 (Розбій) та частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

22 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів