Вбивство у Новій Ушиці: колядники не змогли поділили гроші

0

У Новій Ушиці двоє чоловіків не поділили наколядовані гроші. Між ними спалахнула суперечка і старший задушив молодшого, а перед випадковими свідками ще й розіграв сцену відчайдушної допомоги товаришу.
“Підозрюваний і потерпілий не славилися гарною репутацією. Обоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: перший — за злочини, пов’язані з наркотиками, другий — за крадіжки. Останнім часом жили разом, бо старший, 45-річний, співмешкав з матір’ю свого 26-річного товариша”, – розповіла речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.
Того дня чоловіки поїхали з села до райцентру колядувати. Протягом дня пиячили. Ввечері вирішили «скинутись» ще на одну пляшку горілки, але загиблий дав менше, ніж його старший товариш. Виник конфлікт, під час якого зловмисник задушив свого опонента — зламав ріжок під’язикової кістки, що спричинило механічну асфіксію. Потерпілий помер на місці.
“Повз проїжджав автомобіль, і душогубу довелось розігрувати перед випадковими свідками картину відчайдушної допомоги товаришу, у якого, мовляв, стався приступ епілепсії, – пояснює Катерина Шуприган. – Викликали «швидку», але медикам залишалось тільки констатувати смерть молодого чоловіка. Перед правоохоронцями, які приїхали на місце злочину, підозрюваний свій спектакль вже не зміг продовжувати й зізнався у скоєному.”
Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні умисного убивства — частина перша статті 115. Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів