В Славуті перевізник самовільно підвищив ціну на проїзд

0

На території Славутського автовокзалу відбулася акція протесту пов’язана з неналежним виконанням перевізниками своїх обов’язків по перевезенню пасажирів.

Так підприємець Бунда А. В. незважаючи на обласне розпорядження №136/2014-р від 14.04.2014 «Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні» самовільно підвищив ціни на проїзд і відмовлявся довозити пасажирів до місця призначення по старих цінах, посилаючись на збільшення паливно-мастильних витрат.

Мешканцями району було написано звернення до першого заступника голови Славутської райдержадміністрації, в якому зазначається, що Бунда А. В. самовільно підняв тариф на проїзд, за квиток, придбаний у касі , змушує доплачувати в автобусі, а якщо пасажири відмовляються – виганяє з автобуса.

На акцію протесту виїхали представники адміністрації перший заступник голови Славутської райдержадміністрації. Питання було вирішено на місці, конфлікт врегульовано, рух автобусів по даних маршрутах відновлено в встановленому порядку.

18 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів