В останню путь загиблого у Донецьку “кіборга” хмельничани проводжали на колінах

0

Бійця поранили в Донецькому аеропорту під час обстрілу терористами. Дмитро помер миттєво – осколок влучив йому у голову.

– Дмитро був душею компанії. Він був справжнім офіцером і ніколи не відступав, – так 25-річного «кіборга» згадує командир роти 95-ї аеромобільної бригади Олег Бутницький. – Юнак знаходився в тих точках, де було найважче і найгарячіше. Офіцерові важко дібрати правильні слова, чоловік не приховує своїх емоцій.

– Дуже важко говорити. Не в такій ситуації я б хотів познайомитись з батьками Дмитра. Я хочу попросити вибачення за те, що я, як командир роти, не зміг вберегти Діму. Він був справжнім чоловіком, офіцером та героєм, – говорить про підлеглого Олег Бутницький.

Хмельничанка Людмила теж прийшла віддати шану герою. Жінка розповідає, що вона вже вдруге приходить на Майдан, аби провести в останню путь наших бійців.

– Мені завжди важко стримувати сльози. Дмитра я особисто не знала, але це син всієї України, герой, який віддав життя за мирне небо для нас, – каже пані Людмила. – Дай Бог здоров’я батькам і хай допоможе нам усім.

“Прошу вибачення за те, що не зміг вберегти Дмитра”, – командир роти Олег Бутницький.

На Майдані було людно,охочих попрощатись з героєм важко було полічити.

23 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів