В Дунаївцях згоріли десять господарських будівель і два гаражі

0

Масштабну пожежу гасили одразу 5 одиниць техніки і 15 рятувальників. Точну причину займання господарських будівель представники ДСНС поки не називають. Кажуть є дві версії: навмисний підпал і необережне поводження з вогнем. 
Господарі будівель кажуть – електроенергії там не було, тому жодного замикання бути не могло.
«В зв’язку із великою пожежною навантагою, що сприяла швидкому поширенню вогню було прийнято рішення залучити додаткові сили та засоби. До місця пожежі було направлено відділення 5 ДПРЧ м. Кам’янець-Подільський,. Спільними зусиллями Дунаєвецьких та Кам’янець-Подільських пожежників, допомогою команди з с. Балин та добровільної пожежної дружини Кам’янець-Подільського цементного заводу пожежу площею 160 кв. м вдалося локалізувати орієнтовно за півгодини, а повністю ліквідувати менш як за годину», – повідомляють у прес-службі ДСНС.
Пожежникам вдалося врятувати від знищення вогнем 8 гаражів, 2 житлових будинки та автомобіль «Volkswagen».
Власники ж господарських будівель, де сталася пожежа переконують, що пожежу загасили лише біля третьої години ночі, однак ще до шостої ранку тліли деякі господарські будівлі. В результаті вщент згоріли три гаражі та господарські будівлі.

"Я там був практично від початку і до кінця пожежі…. в мене мама в цьому будинку живе… Дунаєвецькі служби спрацювали вкрай негативно. Люди, до прикладу, самі зупиняли таксистів, щоб ті не заважали транспортом пожежникам", – каже один зі свідків пожежі Юрій Поліщук. 

Чоловік каже – за останні кілька днів у Дунаївцях взагалі суцільні пожежі. В понеділок згорів магазин на базарі та міський смітник зайнявся, а у вівторок палили стерню.

 

З вогнем у Дунаївцях боролися 5 одиниць техніки та 15 пожежників. Фото ДСНС. 

Такими на ранок наступного дня господарі побачили свої будівлі. 

Вогонь вщент знищив десять господарських будівель у Дунаївцях. 

 

12 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів