Українську армію уже поповнили 258 військових з Хмельницького

0

У Хмельницькому до лав Збройних сил України уже мобілізували 189 солдатів і сержантів, а також 69 офіцерів запасу. Хмельничани замінять військовослужбовців, які були призвані у минулому році.

Хмельницькі мобілізовані солдати і сержанти поїхали у навчальний центр «Десна» у Чернігівській області, а офіцери – до Львівської академії сухопутних військ імені Сагайдачного, що знаходиться у селі Старичі Яворівського району Донецької області.

Протягом перших 25 днів бійці будуть проходити навчальну підготовку, наступні 20 днів – бойове злагодження у складі підрозділів. Після завершення підготовчого процесу військові вирушать до військових частин Донецької та Луганської областей, – повідомляє Хмельницька міська рада.

“Рідним мобілізованих важливо отримати відповідні довідки, які дозволяють заморозити нарахування кредитних відсотків. Також за мобілізованим зберігається робоче місце протягом року, нараховується середньомісячна заробітна плата. Окрім цього вони отримують пакет гарантій соціального захисту як військовослужбовці. Після від’їзду з зони АТО кожен повинен отримати довідку з військової частини, в якій проходив службу, про участь в антитерористичній операції”, – наголосив комісар Хмельницького міського об’єднаного військового комісаріату Віктор Тамбовець.

Нагадаємо, в Україні протягом мобілізації 2015 року, яка триватиме до вересня і буде розділена на три етапи, заплановано до лав армії призвати 114 тисяч українців.

29 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів