У зоні АТО із диверсійниками та бойовиками боротиметься хмельницьке СБУ

0

На чергову ротацію у зону АТО вирушили співробітники управління Служби безпеки України у Хмельницькій області. Оперативники та бійці антитерористичного підрозділу протягом трьох місяців наводитимуть лад на Сході України. Там вони змінять своїх колег, які несли службу з січня цього року.
З перших днів проведення антитерористичної операції хмельницькі силовики знаходяться у районах, суміжних підконтрольним територіям незаконних збройних формувань ЛНР та ДНР — у Лисичанську, Маріуполі, Краматорську, Сєверодонецьку.
«Серед основних завдань – попередження спроб диверсій та терактів, виявлення осіб, котрі вчинили злочини проти основ національної безпеки України, організаторів та підбурювачів протистояння, що триває на Сході України, а також тих людей, що підозрюються у створенні терористичних груп чи терористичних організацій та її безпосередніх учасників», – пояснюють у прес-групі управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
Окрім того, оперативники забезпечують і так званні фільтраційні заходи, зокрема з виявлення й припинення викрадення та поширення зброї із зони проведення антитерористичної операції в інші області.
 

7 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів