У Ярмолинецькому районі правоохоронці “на гарячому” затримали крадіїв телефонного кабелю

0

Чоловік з дружиною із Ярмолинецького району, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки, викопували телефонний кабель і здавали на пункти прийому металобрухту. За інформацією правоохоронних органів, з кінця листопада 2014 року по січень поточного року 50-річний підозрюваний разом зі своєю 43-річною співмешканкою викопали близько 150 метрів телефонного кабелю, який проходить на околиці одного з сіл району, та належить Хмельницькій філії ПАТ “Укртелеком”. Попередня вартість викраденого — 15 тисяч гривень. Кабель був з резервної лінії, тож користувачі телефонного зв’язку, на щастя, не постраждали.

“Зловмисників за “роботою” помітили працівники “Укртелекому” і одразу ж викликали міліцію. Співробітники Ярмолинецького райвідділу міліції оперативно прибули на місце події і затримали зловмисників “на гарячому”, – повідомляє прес-служба обласного УМВС. – Як з’ясувалося згодом, підозрювані ніде не працювали, тож час від часу, щоб мати якісь гроші на прожиття, озброювалися лопатами і топірцем та йшли у поле “на заробітки”. Викопаний кабель чистили та везли на збут у Хмельницький”.

Нині стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України. Подібні дії караються арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

16 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів