У центрі Хмельницького горить “Цукерня” (ФОТО, ВІДЕО)

0

“Зараз, станом на 14:30, на місці події пожежні автомобілі з двох частин ДСНС Хмельницького. Пожежники причин поки що не називають. Вогонь не загасили й досі. Горить саме приміщення, цілим залишається літній майданчик”, – передає наш кореспондент з місця події.

“Перший дзвінок до пожежників надійшов не від працівників закладу, а від випадкового перехожого. Чоловік побачив дим, спочатку, як він зізнався, подумав, що це від опалення, але коли дим посилився, то зрозумів, що то пожежа. Загалом, до надзвичайників надійшло близько 30 дзвінків з повідомленням про те, що горить кав’ярня”, – каже представник ДСНС Андрій Козак.

Самі ж працівники нічого не коментують, лише нарікають, що довго чекали пожежників.

“Було б швидше, якби водії на дорогах опертивно пропускали пожежні автомобілі. Але, на жаль, часто пожежникам доводиться чекати, поки водії їх пропустять. Це значно ускладнює гасіння пожежі”, – каже представник ДСНС. 

Як додають надзвичайники, сьогодні, 17 квітня, в країні відзначають День пожежної охорони. Та вони навіть у професійне свято готові боротися з полум’ям і, якщо доведеться, рятувати життя.

 

Фото зі сторінки у Фейсбук Костянтина Пархоменко.

Фото зі сторінки Фейсбук Ольги Чайковської.

Фото Людмили Мазур.

 

18 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів