У Славутському районі бабуся віддала шахраю усі свої збереження

0

До 80-річної бабусі зі Славутського району зателефонував невідомий чоловік, представився працівником міліції та повідомив, що з вини її сина сталося ДТП. Щоб водія не притягнули до відповідальності, псевдо-міліціонер запропонував жінці вирішити цю проблему за п’ять тисяч гривень, які старенька повинна була передати водієві таксі.

“Стурбована матір одразу ж погодилась на умови шахрая, зібрала гроші та передала їх водієві автомобіля, який під’їхав за деякий час після дзвінка. Але, на диво, через декілька хвилин автомобіль повернувся і водій віддав гроші старенькій. Таксист сказав, що це якась підозріла ситуація, і він не хоче бути учасником злочинної схеми”, – повідомляють правоохоронці.

Через 20 хвилин до пенсіонерки знову зателефонував шахрай і повідомив, що якщо вона не передасть тепер уже 15 тисяч гривень, то її син сяде у в’язницю надовго. І бабуся знову погодилась. Цього разу автомобіль, який під’їхав за грішми, уже не повертався, і всі заощадження пенсіонерки потрапили до рук шахраїв.

Коли ж потерпіла зателефонувала до сина і дізналася, що з ним усе гаразд, одразу ж звернулася із заявою до Славутського райвідділу міліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 190 — шахрайство. Міліціонери наразі працюють над встановленням особи зловмисника.

Нагадаємо, нещодавно шахраї у такий же спосіб виманили 20 тисяч у хмельничанки.

10 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів