У Славуті “замінували” залізничний вокзал

0

У суботу, 14 лютого, до чергового відділку міліції у Славуті надійшло телефонне повідомлення про замінування залізничної станції “Славута 1”. Внаслідок цього зупинили рух потягів по станції та евакуювали пасажирів. Проте при обстеженні приміщень залізничного вокзалу представники правоохоронних органів вибухівки не знайшли.

“О 15:15 на телефон 102 зателефонував невстановлений чоловік та повідомив, що у Славуті по вулиці Привокзальній заміновано приміщення залізнично-дорожнього вокзалу. Працівниками міліції спільно з працівниками УДСНС у Хмельницькій області проведено огляд приміщення та прилеглої території. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Під час обстеження з приміщення вокзалу евакуйовані 30 чоловік”, – повідомляє прес-служба обласного УМВС України.

Правоохоронці попереджають, що відповідно до статті 259 Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

16 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів