У Славуті багатодітна матір віддала доньку в інтернат, щоб користуватись її грошима

0

Розглянувши позов Славутського міжрайонного прокурора в інтересах неповнолітньої славутчанки, з її матері судом стягнуто більше 16 тисяч гривень. Щоб не витрачатись на утримання доньки, жінка віддала її в школу-інтернат, а кошти, які отримувала від держави, витрачала на свої потреби.
“Після смерті чоловіка жінка отримувала на свою неповнолітню доньку пенсію по втраті годувальника. Проте ці гроші використовувала не на потреби дитини, а на власні забаганки, – повідомляють у прес-службі обласної прокуратури. – Натомість, аби не нести витрат на утримання доньки, матір віддала її до спеціалізованої школи-інтернату, де неповнолітня повністю перебуває на забезпеченні держави.”
Як додають у прокуратурі, за рішенням суду горе-матір було позбавлено батьківських прав щодо усіх її трьох дітей, у зв’язку з систематичним невиконанням обов’язків по догляду за ними.
Жінку зобов’язали відшкодувати понад 16 тисяч гривень пенсії по втраті годувальника, перерахувавши кошти на відповідний банківський рахунок дитини.

17 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів