У Шепетівці водій збив насмерть невідомого пішохода

0

Учора, 2 квітня, у Шепетівці близько опівночі по вулиці Пліщинській невідомий скоїв наїзд на невстановленого пішохода, чоловіка віком близько 30 років. Як повідомляють в обласному управлінні ДАІ, внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Зараз вживаються заходи із встановлення особи померлого та водія, який скоїв наїзд.

Також цього дня ДТП сталася і у Волочиському районі. За інформацією працівників ДАІ, близько 19:50 на автодорозі “Хмельницький — Віньківці — Ялтушків”, поблизу с.Дашківці, 23-річний вінничанин, керуючи автомобілем “Сітроен Джемпі”, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “ВАЗ-2109”, який належить 46-річному жителю Вінницької області. У результаті ДТП обидва водії отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до Віньковецької центральної районної лікарні.

У Хмельницькому ж 2 квітня близько 01:15 по вулиці Толстого 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “БМВ 525”, не впорався з керуванням, скоїв наїзд на бордюр та допустив перекидання автомобіля. Внаслідок цього водій отримав тілесні ушкодження, йому надано медичну допомогу без госпіталізації.

3 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів