У Польщі розказали, навіщо Путін вбив Качинського

0

Польський інформаційний портал W Polityce розповів про причини вбивства Путіним президента Польщі Леха Качинського в Смоленському теракті 10 квітня 2010. Путін вирішив помститися Качинському, якого вважав своїм особистим ворогом, за рішучу підтримку Грузії у війні з Росією, вважає видання, повідомляють Патріоти України.

«Україна горить, Польща зблідла, Європа боїться… Смоленськ виконав свою виховно-попереджувальну роль. Коли ви дивитеся на зруйнований Донецьк, на убитих в Маріуполі і на повсюдний страх в Європі, ви як і раніше навідріз заперечуєте теракт? Заперечуєте версію теракту, тому що у Леха Качинського нібито не було шансів на переобрання і тому Росії нібито не мало сенсу його вбивати? Переобрали б його чи ні, ніхто не перевіряв.

Теракт міг бути попереджувальним. Сигнал для всіх потенційних послідовників Леха Качинського, що Росія не пробачить, якщо не йти по її шляху! Я нагадаю тим, хто не хоче пам’ятати – Лех Качинський зібрав п’ять президентів і стояв з ними проти російського вторгнення в Тбілісі. Він ініціював ланцюг подій, які призвели до того, що Москві довелося зупинити свій наступ. З точки зору Кремля це був непростимий гріх … Росія не прощає, коли не йдуть по її шляху … І зараз ніхто не йде. Ніхто не підняв проти росіян танків в Криму, ніхто не приїхав до Донецька, ніхто не приїхав в навіть в безпечний Київ.

Польський президент сидить тихо, прем’єр-міністр Польщі тікає з двору разом з дітьми, польський президент Європи зник, міністр закордонних справ Польщі зблід, бо випадково образив Росію по радіо. Зблідли й інші європейські політики. Вони насилу погодилися на санкції. Польща боїться, Європа боїться … Україна залишилася одна. Для захоплення! Сьогодні Україна, завтра країни Балтії, післязавтра Польща. Смоленськ прекрасно виконав свою попереджувальну роль», – підбиває підсумки видання.

14 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів