У Пісках загинув боєць із Кам’янця-Подільського з позивним «Танчик»

0

Боєць п’ятого батальйону добровольчого українського корпусу «Правий Сектор» загинув 28 лютого у Пісках.

«Танчик пішов на позицію з двома журналістами – повідомив повідомив представник ДУКу Валерій Пузік. – Міна влучила прямо по позиції. «Танчик» помер на місці від отриманих ран».

«Важкий, вкрай важкий сьогоднішній день. У Пісках від міни, що прилетіла від бойовиків, загинув Позивний «Танчик», боєць п’ятого батальйону ДУК «Правий Сектор». У рідному Кам’янці-Подільському він був більше відомий як Микола Флерко. Там на Колю чекає жінка і троє дітей. Чекали… Фантастично чудова, позитивна людина. Золоті руки. З будь-якою технікою був на «ти». Мав справжній технічний талант. Міг навіть з металобрухту зробити автомобіль. Комбат «Чорний» казав: «Якщо «Танчик» не зможе зробити, то ніхто не зможе». А сміливості разом з почуттям гумору у нього вистачало на цілий батальйон», – написав у Фейсбуці військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

1425151588

1425151837

Фото зі сторінки Фейсбук Андрія Цаплієнка, січень 2014

Ось як згадує Танчика ще один боєць ДУКу Володимир Демченко: «Побратим Танчик. Подарував нам колонки і ми слухали Bob Marley під акомпанемент мінних розривів. Якщо тобі щось потрібно – Танчик дістане! У четвер виїжджаючи з Пісок саме з ним попрощався останнім…. Сьогодні Танчик загинув від прямого попадання міни».

1425151710

З фронту прийшла сумна звістка…Загинув Друг Танчик. Взагалі він був Танк, але його так всі любили, що називали Танчиком. На жаль, про нього не буде гудіти ні ФБ ні ЗМІ, крім сім’ї і побратимів його мабуть ніхто і не знає. Він воював у 2 штурмовій роті, хлопець з золотими руками і золотим серцем, кілька тижнів назад рота Барса вирішила покозачитись, майже всі повистригали чуби, вистригав я і Танчикові чуба. Спи спокійно Козаче!” – так пише про Миколу Флерка його товариш Валерій Чоботар.

1425151783

1425151810

Фото зі сторінки Фейсбук Олександра Клименка.

28 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів