У Національній академії Державної прикордонної служби достроково святкуватимуть випуск

0

У Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького вперше провели загальноакадемічну вечірню перевірку. Близько 80% персоналу вишу неодноразово залучалось і продовжує залучатись до виконання бойового завдання на Східному та Південному напрямках державного кордону. Сучасна ситуація в країні вносить корективи у навчальний процес підготовки офіцера-прикордонника.

«Національна академія сьогодні функціонує в режимі інтенсивної підготовки курсантів, випускників. На 1 березня запланований достроковий випуск 4 курсу, 3-й курс також проходить програму інтенсивної підготовки. Для 1-го і 2-го курсу посилили військову складову в межах правоохоронної функції прикордонного відомства», – зазначив т.в.о ректора Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького полковник Олег Шинкарук.

Він також наголосив, що в академії діють курси підвищення кваліфікації вузькопрофільних фахівців. Це екіпажі БТР, стрілки-зенітники, оператори ПЗРК і спеціалісти з розмінування. За словами полковника, заняття проводяться із бойовими стрільбами, акцент роблять на отриманні знань і формуванні практичних навичок.

Нагадаємо, з 27 вересня по теперішній час оперативно-бойова прикордонна комендатура виконує завдання у Східному регіональному управлінні.

Як раніше повідомляла відібрали життя у восьми хмельницьких прикордонників.

1422992646

1422992673

4 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів