У Хмельницький із зони АТО повернулися працівники ДАІ

0

З квітами і прапорцями зустрічали у Хмельницькому працівників ДАІ, які повернулися із зони проведення АТО. На Сході держави правоохоронці впродовж місяця несли службу на блок-постах, супроводжували військових і техніку, перевіряли автомобілі на наявність зброї і контрабанди. Повернулися без втрат, виконавши усі поставлені завдання. Хоча проводжали рідні і колеги 15 вартових доріг, та зустрічали сьогодні 11 – ще четверо продовжили нести службу у зоні АТО.

«У зоні проведення АТО ми перебували 30 днів, і я впевнився, що треба кожному зробити вклад у захист держави. Звісно, там робота далека від служби у мирному місті. Ми виконували ті завдання, які ставили вже безпосередньо там, – каже начальник відділення ДАІ міста Кам’янця-Подільського Ігор Безпалий. – Вдома чекали рідні, батьки, друзі. Завдяки їхній підтримці працювалося легше».

З поверненням працівників Державтоінспекції привітали родичі, друзі, керівництво та представники громадських організацій. Зустріли словами гімну та вигуками «Героям слава!».

«Чекаю сина Михайла із зони АТО уже вдруге. Хвилювався за нього як і будь-який батько, – розповідає хмельничанин Василь Полагів. – Їхати на Схід його не відмовляв. Це його рішення. Я й сам хотів, та не взяли через вік».

Усіх добровольців відзначили грошовими нагородами. Після короткого відпочинку вони повернуття до звичної роботи на рідній Хмельниччині.


 

2 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів