У Хмельницькому зустрічали добровольців оперативно-бойової комендатури

0

Аби дістатися домівок в яких давно не були чоловіки проїхали тисячі кілометрів та провели три доби у дорозі.З  квітами та яскравими кульками зустріли добровольців їхні близькі, друзі, курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та звичайні хмельничани.

Люди не стримували своїх емоцій. Плакали та одночасно раділи.

-Повернулися всі живі та здорові, це чи не головне, – розповів начальник оперативно-бойової комендатури Хмельницький-1 Олександр Андрушко. –  Всі адаптувалися повністю, виконували свої завдання на 100 %, про це можна сказати з гордістю.

– Вам випала не проста доля у важкий для країни час першому стати на заваді не прихованої агресії, метою якої є порушення територіальної цілісності України, –  сказав т.в.о ректора Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Олег Шинкарук. – Ви продемонстрували патріотизм та гарну фахову підготовку. Окремо хочу  висловити слова вдячності  батькам, дружинам, сім’ям за моральну підтримку, розуміння та витримку. Всі питання соціального захисту, соціального забезпечення, пільг будуть доведенні до вас у повному обсязі.

-Для нас ця зима була найважча в житті, але ми її пережили, – розповіла дружина Олександра Андрушка Рита. – На 8 березня для всіх жінок найкращий подарунок це те, що чоловіки повернулися живими. На вихідні добровольців відпустили додому до рідних. 

       

8 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів