У Хмельницькому знову подорожчає проїзд у громадському транспорті

0

Так, від 28 лютого вартість однієї поїздки в автобусі, який працює в звичайному режимі руху – 3 гривні, в автобусі, які працюють у режимі маршрутного таксі – 3,50 гривні. Вартість проїзду у тролейбусах залишається незмінною – 1,50 гривні.

«Єдине, що спонукає до збільшення тарифів – це різке збільшення вартості пального. Так, ціна дизельного пального в місті становить у середньому 29 гривень за літр. Тому ми вимушені були внести на розгляд виконавчого комітету пропозицію підвищити вартість проїзду в автобусах, які працюють у звичайному режимі руху, та в режимі маршрутного таксі», – сказав начальник управління транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради Петро Кузьмін.

Рішення виконкому набирає чинності з 28 лютого як тимчасове, до прийняття регуляторного акта.

«Також з 28 лютого перевізники скоротять на 20% кількість випуску одиниць по всіх маршрутах громадського транспорту загального користування. Це дозволить зберегти робочі місця та збільшити наповнюваність транспорту. Тролейбуси ж виходитимуть на маршрут у кількості 72 одиниці на день, як і на даний час», – повідомив начальник управління транспорту.

Нагадаємо, востаннє проїзд у громадському транспорті у Хмельницькому дорожчав у травні минулого року.

27 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів