У Хмельницькому випустили перший місцевий велокалендар

0

Всі календарні моделі живуть у Хмельницькому. Їх часто можна зустріти верхи на «залізних конях» на вулицях нашого міста.

-Мені пощастило не вперше приймати участь у фотосесії, але саме ця фотосесія була особлива, – прокоментувала модель Людмила Гринчук. – Адже я люблю велосипедний спорт, та все, що із цим пов’язано і тому приймати участь погодилася відразу. Чудова атмосмера в студії, професіоналізм фотографа Олександра Рейнхольда був відчутний при перших спалахах фотоапарату. На знімальному майданчику панувала чудова атмосфера і справжній оптимізм! Календар чекали з нетерпінням і особисто я була задоволена результатом, і тепер всі друзі мають від мене подарунок, у вигляді календаря з моїм фото. Щиро дякую за таку чудову ідею в створенні велокалендаря з хмельницькими красунями, адже ми любимо своє місто і щиро раді приймати участь у подібних заходах і працювати в такій чудовій команді!

Як розповів один з організаторів створення календаря Олександр Калінер  розмір велокалендаря трішки менший за А3. Ідею  створення будемо підтримувати  й надалі. Календар можна придбати у групі «Велодрайв-Хмельницький»: http://vk.com/velodrivekm

21 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів