У Хмельницькому водій на “зебрі” збив жінку з маленькою дитиною

0

Постраждалих госпіталізували, обоє у важкому стані.

Сьогодні у Хмельницькому близько 8:00 години ранку на проспекті Миру поблизу зупинки “Медтехніка” водій буса збив жінку з дитиною на пішохідному переході. Очевидці розповідають, “Мерседес” навіть не намагався зменшити швидкість перед “зеброю”.

“Там немає світлофора, бабуся з дитиною були на пішохідному переході. Водій навіть не пригальмував. Із зовнішнього вигляду чоловіка можна припустити, що він не був тверезий”, – каже очевидець аварії Катерина Андрухова.

Свідки ДТП намагалися з’ясувати, де зараз потерпілі, і в якому стані. Дізналися, що жінку госпіталізували в обласну лікарню, про долю дівчинки нічого не відомо. Очевидиця Катерина Андрухова розповідає, що дитину в міську лікарню на таксі одразу повіз небайдужий чоловік, який також став свідком аварії. Але, за його словами, її відмовились там прийняти, ще й пригрозили, що той буде мати проблеми за свою самодіяльність.

“Ми дзвонили у міську дитячу лікарню, там не кажуть, чи привозили до них цю дівчинку. На вигляд, їй десь років 7-8. Це дуже страшно, коли таке відбувається, адже ми щодня водимо дітей до школи по цьому переході, хай би там хоч світлофор поставили”, – каже пані Катерина.

Натомість у Хмельницькій Державтоінспекції запевняють, що ніхто не відмовлявся прийняти дитину. Наразі вона у важкому стані перебуває у дитячій лікарні.

“Жінку, яка постраждала у цій ДТП, госпіталізували в обласну лікарню. Дівчинку забрала швидка, зараз вона в міській дитячій лікарні. Обоє у важкому стані”, – повідомляє інспектор з профілактичної роботи Державтоінспекції міста Хмельницького Андрій Прокопенко.

За фактом ДТП проводиться перевірка, експертиза встановлює наявність алкоголю в крові водія і швидкість його руху.

http://ye.ua/

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів