У Хмельницькому відкрилася виставка різдвяних вертепів

0

В Хмельницькій бібліотеці для юнацтва свої роботи представили учні та працівники професійно-технічних навчальних закладів Хмельниччини. Серед робіт можна побачити 27 вертепів, 26 витинанок, дві роботи в техніці нитковий дизайн, оригінальні витинанкові композиції.

Вертепи виготовлені з паперу, кераміки, дерева, текстилю, кори дерева, вовни, соломи, пінопласту і навіть витинаний вертеп.

Найбільше привертають увагу різдвяні композиції: вертеп-скринька, вертеп-настільна лампа, вишитий вертеп виготовлений в техніці валяння, вертеп де використано  гілочки верби, різнотрав’я, конопляні нитки, вражає і форма цього вертепу.

Цікавими є витинанка-вертеп, вирізьблений  з дерева та розписний фарбами.  Вертеп видовбаний з цільного куска кори дерева.

Вертепи створені молодими майстрами справді унікальні: тут є і великі за розміром, і найменші, різноманітні фігурки зроблені з глини, паперу, вовни, сіна, тканини, ниток, кукурудзяного листя.

Наприкінці різдвяних свят визначать переможця. Можливо і вас надихнуть прекрасні   вертепи та витинанкові композиції представлені в цій колекції “Рай розвився, Син Божий народився” на творчість і ви у наступному році у своїй домівці будете мати справжній святковий вертеп.

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів