У Хмельницькому ультрас зібрали гроші для учасників АТО

0

В спортивному залі ДЮСШ №3, що на вулиці Прибузькій, пройшов турнір «Памяті Героїв України» серед футбольних ультрас з Хмельницького, Вінниці і Тернополя. Провели його на честь загиблих учасників бойових дій на Сході України. Також вшанували людей, які минулого року полягли на вулицях Києва під час Революції Гідності. Під час змагань проводився збір коштів для військових, які воюють в зоні проведення антитерористичної операції.

– Ми хочемо допомогти учасникам нашого вболівальницького руху, які зараз знаходяться на Сході. Зовсім скоро ще один наш побратим відправиться туди, тому ми постараємося йому купити необхідне медичне спорядження, – розповідає організатор турніру Андрій Панчик.

Турнір проходив за прекрасної атмосфери. На відмінно від професійних змагань тут учасники не прагнули добитися перемоги будь-якою ціною. На перший план тут вийшла сама гра, підтримка своїх та можливість поспілкуватися з друзями.

Турнір проходив по коловій системі серед чотирьох команд. Переможцем стали «TFA» з Тернополя. Друге місце дісталося «Подолянам» з Хмельницького. Тернопільські «Ультрас ФКНП» – треті. Поза п’єдесталом опинилися «Вінничани». По завершені організатори нагородили призерів пам’ятними кубками та грамотами.

2 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів