У Хмельницькому таксист заробляв на життя сутенерством

0

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції затримали таксиста, який займався сутенерством.

“42-річний хмельничанин вирішив не обмежуватися таксуванням і знайшов собі додатковий і не менш прибутковий заробіток — попутно зайнявся сутенерством. Чоловік підшукав собі 20-річну «підопічну», з якою почав працювати в тандемі, – повідомляють правоохоронці. – Клієнтів він знаходив завдяки своїй основній роботі. Чоловіки сплачували сутенеру 150 гривень за послугу та трансфер в один із готелів міста, а після години розваг — ще 300 гривень отримувала дівчина.”

Правоохоронці певний час документували діяльність таксиста-сутенера, а згодом затримали його «на гарячому» після того, як він отримав гроші за замовлення.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 303 – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкції передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Слідчі дії наразі тривають”, – розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції Володимир Яцюк.

9 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів