У Хмельницькому стадіон “Поділля” ще не скоро прийме глядачів

0

Сьогодні, 27 лютого, Ігор Жданов під час візиту у Хмельницький особисто відвідав спорткомплекс «Поділля». Його неприємно вразив стан головної спортивної споруди області і те, якими темпами ведеться його довготривала реконструкція. Бюджет міністерства не передбачає виділення коштів на капітальне будівництво і єдиним вирішенням він вбачає виділення коштів із регіонального фонду розвитку, але й це не гарантує позитивного результату.

– Я домовився із місцевою владою і всіляко буду підтримувати її в питанні реконструкції «Поділля». Потрібно зробити усе можливе, аби в найближчому майбутньому в спорткомплексі могли проводити змагання з легкої атлетики та футбольні матчі, – говорить міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Для закінчення реконструкції необхідно приблизно 10-15 мільйонів гривень. За словами Ігоря Жданова у фонді регіонально розвитку зараз є не більше 300 мільйонів. Проблемним є і бюрократичні перешкоди, вирішення яких може зайняти до двох місяців. Саме скільки хмельничанам потрібно зачекати, щоб дізнатися чи приведуть до ладу спорткомплекс «Поділля».

28 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів