У Хмельницькому «Спортлідер-2» розгромно програє одеситам

0

Протягом усього матчу «лідери» більше контролювали мяч, але гострі моменти зрідка виникали біля воріт суперника. Одесити в свою чергу вдало діяли на контратаках і за допомогою довгих передач часто ставили в глухий кут оборону «Спортлідера-2». За перший тайм воротар хмельничан Богдан Тимощук двічі був змушений діставати м’яч із сітки своїх воріт. Вдало завершували атаку Сергій Болтнєв  та Сергій Таранчук. Найкращі шанси в «лідерів» втратили Руслан Шеремета та Сергій Полупан. Перший не реалізував 10-метровий, а другий з метра не влучив у ціль.

Другий тайм розпочався із активних дій хмельницьких футзалістів і суттєва перевага втілилася у забитий м’яч. Класний удар вдався Дмитру Мартинюку. Цей гол сміло можна назвати прикрасою поєдинку. Але навряд чи це дуже потішить як самого гравця, так і вболівальників. Одесити відповіли менш ефектно, але більш ефективно. Протягом двох хвилин вони тричі вразили ворота хмельничан і встановили підсумковий рахунок – 5:1 на користь МФК «Одеса». Відзначилися Денис Марченко, Андрій Копко та Сергій Коваленко.Невдалий удар Дмитра Мартинюка

Ця поразка може дуже дорого обійтися «Спортлідеру-2» в майбутньому. На даний момент вони продовжують займати 4-ту сходинку в турнірній таблиці. Проте одесити впритул наблизилися до них і просто так не віддадуть такого бажаного місця у фіналі.

«Спортлідер-2» – МФК «Одеса» – 1:5

Голи: Мартинюк(23) – Болтнєв(7), Таранчук(9), Марченко (25). Копко(26), Коваленко(27)

На 19 хвилині Руслан Шеремета («Спортлідер-2») не реалізував 10-метровий

1 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів