У Хмельницькому сходити в театр чи кіно дешевше, ніж купити два кілограми гречки

0

Журналісти «ВСІМ» поцікавилися вартістю продуктів у Хмельницькому. З’ясувалося, що харчі подорожчали в лютому як на «стихійці», так і на ринках і в супермаркетах.   Також піднялася вартість проїзду в громадському транспорті. А розцінки на духовні «харчі» тримаються на місці.

У лютому ціни на продукти харчування підвищилися на 4,3%. Про це повідомляє Головне управління статистики у Хмельницькій області.  Найбільше на 10,7 – 14,1% подорожчали фрукти, овочі, цукор. На 5,6 – 9,6% зросли ціни на соняшникову олію, рибу та продукти з риби, макаронні вироби, рис, хліб. Водночас на 0,6-2,5% подешевшали м’ясо птиці, свинина, яйця, яловичина. 

Але не подорожчали поки що квитки у кінотеатрах міста. Так, у кінотеатрі Шевченка дорослий можна подивитися фільм за 25-30 гривень. Така сама вартість і у «Планеті».  Дитячий квиток на денний сеанс коштує 20 гривень. Правда, квитки на 3D перегляд будуть дорожчими.   Незмінною залишилась і вартість квитка в театр. Як правило, це 30, 50 і більше гривень. Подивитися на виступ ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» можна  і з останнього ряду всього за 30 гривень.

 Вартість послуг таксистів зросла до 22 гривень. Це лише за «посадку» пасажира. Кожен кілометр вартує 3 гривні.  Громадський транспорт піднявся на 50 копійок.  Проїзд у тролейбусах поки що не дорожчає. 

Станом на 18 березня 2015 року 

Ціни на продукти харчування на ринках міста

Картопля

17 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *